MircAda.com | mirc, irc, ircforum, mircforum, irc forum, mirc forum
07 Ocak 2009, 03:48:20 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Just Installed!

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  

BAGLANTILAR
MircAda mIRC Programimizi Indirerek Sohbete Baglanmak icin TIKLAYINIZ
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum kullanımı hakkında  (Okunma Sayısı 655 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
22 Haziran 2008, 23:22:08
adaedebiyat
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : 22 Haziran 2008, 23:22:08 »

Merhabalar,

Ôneriler&Sikayet'ler bôlûmûnûn daha dûzenli ve sistematik bir sekilde yol gidebilmesi acisindan ve son gûnlerde bazi bôlûm sorun'larinin yansitilmasi nedeni ile bilgilendirme amac'li bôyle bir baslik acmayi uygun gôrdûm.

İlk olarak, Buton'larimiz hakkinda bilgi edinelim;

Bu gôrdûgûnuz uyari buton'u, Kural ihlali yapan baslik'larda, mesaj'larda Yônetim'e bildirmenize yarayan Buton'dur. Sikayet etmek istediginiz, post'lar icin kullaniniz.

- Ne gibi durum'larda kullanilir?

Bu Botun'u kural ihlali yaptigini dusundugunuz, kisi'leri Yônetim'e belirtmenize yarar. Sikayet'ler bôlûmûne degilde, Bu Buton'a tiklayarak, bizlere daha cok yardimda bulunmus olursunuz.

Ôrnek; "Actigin konu yanlis bôlûmde" gibi yazilar yazmak yerine, Buton'a tiklayarak bizlere bildirebilirsiniz.

-

Bu gôrdûgûnuz buton ise, Kullanici'nin actigi/attigi post'lar veya baslik'lar icin, ayni gôrûs'e sahip iseniz, Paylasimlari ve yorum'larini begeniyor iseniz, destek amacli kullaniniz.

- Ne gibi durum'larda kullanilir?

Terazi buton'u yalniz bir kere kullanılabilir, diğer postlar için teşekkür butonunu kullanabilirsiniz.

Ôrnek; " Paylaşım için teşekkür'ler, bende aynı düşüncedeyim " gibi yazilar yazmak yerine, Terazi buton'una tiklayip hem destek vermis olursunuz, hemde paylasima tesvik etmis olursunuz.

Diger konu,

PM yolu ile, rahatsiz'lik. Bu konu'da Yônetim olarak, ôzel Mesaj'lara karismamaktayiz. Bu Sahis'in kendi problemidir. Yapmasi gereken ise, Profil ayarlarinizdan, Arkadaş & Yasaklı Listeniz 'e girerek, Yasakli ve/veya arkadas liste'sine ekleyerek iletisim kurmasini engelleyebilirsiniz.

Bir Diger konu ise, Moderator sikayet'leri. Bu konu'da, Ôneriler&Sikayet'ler bôlûmûne topic acmak yerine, irc.mircada.com sunucuna gelerek Ra veya Logon nickleri ile irtibata gecerek sikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. Eliniz'deki sikayet kanit'lari ile birlikte.

Gôsterdiginiz, hassasiyet icin simdiden tesekkûrler..

MircAda.com yônetimi adina, iyi forumlar...

15 AÄŸustos 2008, 13:55:25
TeaM
Jr. Member
**

Made By TeaM

TeaMircada@mircada.com TeaM
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : 15 AÄŸustos 2008, 13:55:25 »

Teşekürler... yardım ve yönlendirme için

Made By TeaM
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

| mirc | mirc indir | mirc sohbet | mirc yukle | mirc chat | mIRC | uRLList |
| keywords : irc, mirc, mircforum, ircforum, mirc forum, irc forum, irc forumlari, ircd kurulumlari, irc sunuculari, unrealircd, anope, services, eggdrop, tcl, addonlar |
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.083 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu